23 april 2024
Home » HCL/Loo-Groessen DB1 – Grol DB1

DUIVEN/GROENLO – Afgelopen week mochten de meiden van de B1 naar Duiven voor de wedstrijd tegen HCL/Loo-Groessen, alweer de tweede competitiewedstrijd. De eerste wedstrijd resulteerde niet in winst, des te meer motivatie om deze wedstrijd toch echt punten mee naar huis te nemen.

Na een mooie rit door het Montferland waren de meiden van Grol op tijd in Duiven. Snel omkleden, warmlopen, keeper warm schieten en daar klinkt het startsignaal van de wedstrijd al. Het begin van de eerste helft gaat mooi gelijk op en bij een stand van 3-3 krijgt Grol een penalty mee van de scheidsrechter. Jammer genoeg wordt deze niet benut en uiteindelijk gaat het team de rust in met een 7-5 achterstand.

Toch is deze wedstrijd nog niet verloren ondanks dat de tegenstander iets groter, breder en feller in duels is. We beginnen de tweede helft dan ook fanatiek maar door af en toe onzorgvuldig afspelen van de bal en onoplettendheid van Grol kan de tegenstander de voorsprong vergroten. Ondanks het goede keepwerk kunnen de meiden uit Groenlo helaas niet meer aansluiten op het scorebord. In de slotseconde krijgt Grol nog een penalty, deze wordt nu wel benut en daarmee komt de eindstand op 18-10 in het voordeel van de tegenstander.