Home » Sport » HCW Dames 1 wint wedstrijd tegen Cabezota in eigen huis

HCW Dames 1 wint wedstrijd tegen Cabezota in eigen huis

242

WINTERSWIJK – Afgelopen zondag speelde HCW dames 1 een handbalwedstrijd tegen Cabezota. De dames werden gesteund door drie toppers uit de jeugd en door nieuwe ster keepster, Kelly.

In de verdediging was het voor de HCW dames even opstarten, hier maakt Cabezota gebruik van en zij scoren. De dames van de HCW lieten zich niet kisten en komen al snel met een tegendoelpunt. HCW zet mooie aanvallen op met verschillende wissels. Hierdoor bouwde zij de voorsprong uit en gaan zij met 13-8 de rust in.

In de tweede helft van de wedstrijd probeert Cabezota terug te komen maar HCW blijft sterk en geeft deze voorsprong niet meer uit handen. Doormiddel van snelle omschakelingen en goede loop acties van de dames, bereid de tussenstand zich steeds verder uit. Dit resulteert in een mooie winst voor HCW! De eindstand is 29-19!

[visual-link-preview encoded=”eyJ0eXBlIjoiZXh0ZXJuYWwiLCJwb3N0IjowLCJwb3N0X2xhYmVsIjoiIiwidXJsIjoiaHR0cHM6Ly93d3cuaGN3Lm5sIiwiaW1hZ2VfaWQiOi0xLCJpbWFnZV91cmwiOiJodHRwczovL2hjdy5ubC93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAxOC8wOS9sb2dvLnBuZyIsInRpdGxlIjoiSENXIFdpbnRlcnN3aWprIiwic3VtbWFyeSI6IkNvbXBldGl0aWUgSGV0IHByb2dyYW1tYSwgZGUgdWl0c2xhZ2VuIGVuIGRlIHN0YW5kIHZhbiBvbnplIHRlYW1zIGRpZSBpbiBjb21wZXRpdGlldmVyYmFuZCB1aXRrb21lbiB2aW5kIGplIGhpZXIuICIsInRlbXBsYXRlIjoidXNlX2RlZmF1bHRfZnJvbV9zZXR0aW5ncyJ9″]