HCW DS 2 – HV Grol DS3


Afgelopen zondag stond de wedstrijd HCW Dames 2 tegen Grol Dames 3 op het programma. Grol begon de wedstrijd met een nieuwe speler: Melanie! De vorige keer wonnen de dames van Grol met 14-7. Bij aankomst werd al duidelijk dat HCW dit niet nog een keer wilde laten gebeuren. Met een aantal spelers van een hoger elftal begonnen zij de wedstrijd.

Het was HCW die zorgde voor de 1-0, maar Rianne reageerde hier snel op en zorgde voor de 1-1. HCW liep hierna al snel uit. Het lukte Grol niet om terug te komen en de ruststand was 15-7 in het voordeel van HCW.

Tijdens de rust werd de 1e helft geanalyseerd en werd duidelijk dat de dames van Grol met wat meer pit moesten gaan spelen. Omdat de helft van de Winterswijkse doelpunten van één persoon af kwam, werd er afgesproken om haar mandekking te geven.

Het was HCW die de 2e helft opende met een treffer, maar Grol speelde een sterke tweede helft. Door het goede verdedigen van Grol lukte het HCW amper nog om te scoren. Rianne en Laura wisten aan de andere kant meerdere malen het doel te raken. De inhaalrace was knap, maar kwam helaas te laat op gang. Met een 19-15 nederlaag verliet Grol de sporthal in Winterswijk. Desondanks was er voor Grol reden genoeg om hierna de teamspirit op te halen onder het genot van een hapje en een drankje! Zo maken de dames zich op voor de altijd spannende derby tegen VIOS, komende zondag in Groenlo!

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.