Home » HCW E2 jeugd is nieuwkomer in de handbal competitie

HCW E2 jeugd is nieuwkomer in de handbal competitie

150

WINTERSWIJK – De allereerste echte competitiewedstrijd voor dit nieuwe team. Vorig jaar waren ze nog F-Jeugd, nu een E-Jeugd team en moeten ze op groot veld spelen. Maar wat deden ze dat goed!

Twee weken hebben ze een spelvisie toernooi gehad en werd hen voor het eerst de nieuwe spelregels uitgelegd. Deze zondag stond HV Grol tegenover ze in het veld. Met 1 wissel startte de wedstrijd om 11:00 uur.

“We hadden bal uit, dus moesten gelijk gaan verdedigen. Deze verdediging stond goed… iedereen had een tegenstander en probeerde daar zo goed mogelijk bij te blijven. Fabiënne stond eerste helft te keepen en hield veel ballen tegen. Daarna konden wij weer in de aanval gaan. Een goed samenspel, waar we goed vrijliepen en paar keer goed op doel werd gegooid. Helaas stonden we niet altijd goed voor de cirkel en werden niet alle doelpunten geteld, maar daar gaan we nog aan werken.

In de 2e helft hielden we de verdediging wederom goed dicht en hadden we zelfs een paar mooie break-outs. De eindstand doet er officieel niet toe, maar het is toch wel leuk te weten dat we met 4-2 voor HCW de wedstrijd af sloten. Daarna nog de shoot-outs en de wedstrijd zat er op. Wat een top-Team, goed op elkaar ingespeeld en we kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd”.