23 april 2024
Home » Sport » HCW trots op nieuwe sponsoren

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

WINTERSWIJK – Afgelopen zondag presenteerde HCW drie nieuwe sponsoren voor hun teams. Ebbers Events (van Marwin Ebbers) en Shiloh’s Angels worden met trots gedragen door het nieuwe herenteam van HCW, HCW Heren2. Het bestuur en de sponsorwerkgroep is blij dat zij deze plek op de nieuwe shirts, trainingspakken en tassen willen innemen.

Lensink Tweewielers werd zondag gepresenteerd als nieuwe sponsor van HCW B-Meiden. Na al enkele jaren bordsponsor te zijn, voorziet Lensink Tweewielers nu ook de HCW B-Meiden van een nieuw tenue, trainingspakken en tassen.

Tamara en Remco Lensink zijn sinds 2015 trotse eigenaren van Lensink Tweewielers aan de Vredenseweg in Winterswijk. Zij voelen zich beide zeer verbonden aan de vereniging want alle 4 dochters handballen bij HCW.

Het bestuur en de sponsorwerkgroep zijn blij met deze nieuwe samenwerkingen en hopen nog lang op hun steun te mogen rekenen.