26 april 2024
Home » Sport » HCW Wedstrijdverslag – week 12

~ HCW D1-Jeugd ~
We speelden zaterdag uit tegen Groessen. Met versterking uit de D2 konden we toch nog met 2 wissels spelen. We starten goed en stonden met de rust 2-8 voor. Na de rust hadden we even een minder moment en kwam Groessen terug tot 5-8. Toen gaven we weer gas en gooiden de ballen er weer in. Vooral door goed samen te spelen stond het aan het eind 9 -17 voor ons. We hebben bijna allemaal een doelpunt gemaakt! Top gedaan. Onze coach was zeer tevreden en wij ook!

~ HCW D2-Jeugd ~
We mochten al vroeg op pad na de korte nacht, gelukkig was (bijna) iedereen wakker! We speelden in Herpen tegen OBW. Het waren best grote meiden allemaal, dus we moesten aan de bak! Thijs opende in pas zijn 2e handbalwedstrijd meteen de score. Door snel spel en super goed verdedigen liepen we snel uit naar een ruststand van 4-9. Na de rust gingen we door met het goede samenspel en bleven we ook goed verdedigen. We zaten er vaak goed tussen en dan hadden we weer de bal. Of Stijn stopte de ballen. Deze keer hebben vooral de jongens gescoord, volgende keer komen de meiden vast ook tot scoren! De eindstand was 9-17 voor ons! De coaches waren trots en tevreden!

~ HCW C-Meisjes ~
De c-meiden van HCW moesten uit spelen tegen obw in Zevenaar. Na een goede warming up begon de wedstrijd. De eerste paar minuten gingen de teams gelijk met elkaar op, maar even later ging het niet goed met HCW en scoorde obw een aantal keer meer. In de rust was de stand 10-4 in het voordeel van obw. De tweede helft begon hcw weer wat sterker te staan en zijn ze een beetje teruggekomen. De eindstand was 26-11 ook in het voordeel van obw. Voor de meiden was het geen goede wedstrijd. Ze gaan deze snel vergeten en vooruitkijken naar de laatste wedstrijd.

~ HCW C-Jongens ~
De HCW C-Jongens speelde een uitwedstrijd tegen Reflex. Er is geen verslag ingeleverd. Eindstand: 19-15.

~ HCW Dames 3 ~
Zaterdagavond een wedstrijd tegen grol altijd moeilijk in Groenlo, met een minimale opbouw bezetting en een jeugdspeelster beginnen we de wedstrijd. De eerste helft wil het niet goed lopen blijkt dus ook met de rust is het 7-2 in het voordeel van Grol. In de rust gooien wij het roer om! Wij verdedigen goed en maken nu wel de doelpunten! Grol scoort 1x en wij 4x! Helaas verspelen we met 8-6! De achterstand was iets te groot!

~ HCW Dames 2 ~
Voor HCW Dames 2 stond vandaag een uit wedstrijd tegen D.H.V. op het programma. We wisten dat het een pittige wedstrijd ging worden. En dat was het ook. Helaas hebben we de wedstrijd verloren met 21-9.

~ HCW Dames 1 ~
Vandaag zat er niet zo heel veel spanning en druk op de wedstrijd. Het was namelijk de kampioenswedstrijd van en tegen OBW in Zevenaar.

Het was voor hun erop of eronder en wij konden niets anders dan ons best doen en het ze moeilijk maken.

Helaas was het al snel duidelijk dat ze een paar tandjes sterker waren, we bleven lang op de 0 staan en kregen er ook geen bal in. Uit eindelijk na een paar goede acties kregen we in de eerste helft er nog een paar doelpunten in. De rust was dan ook 11-3. De tweede helft waren we sterker en konden we wat dichterbij OBW komen. De verdediging stond goed en de omschakelingen waren beter. Met een paar goede aanvallen is het een eindstand geworden van 20-9.