Heren 1 pakt mooie overwinning


AALTEN – Afgelopen donderdag stond Vollverijs heren 1 op het programma. De toon werd gezet in kleedkamer 6 wat diende als kantine gedurende de verbouwing. In Terborg werd de bijna lege zaal gevuld met ‘het BOVO gevoel’ en de tribunes/banken zaten vol met aanhangers van de uitspelende partij.

BOVO begon de eerste paar punten van de wedstrijd wat ingehouden. Hierdoor kwam Vollverijs op een kleine voorsprong. Dit was voor korte duur. Veel ballen kwamen in het veld van Vollverijs terecht. Binnen het team van BOVO ontstond rust in het spel. Ballen werden goed gepasst, de spelverdeling was goed, waardoor de blokkering aan de andere kant van het net niet wist waar ze het moesten zoeken, de aanval was effectief en de sfeer binnen de team en aan de kant was goed. Zo ontstond er een grote voorsprong voor BOVO. De set eindigde in 13-25.

De rest van de wedstrijd werd het spel van BOVO iets minder overtuigend. Doordat er meer servefouten werden gemaakt en hier en daar een kleine dip ontstond, werd het zo af en toe onnodig spannend. Gelukkig werd de sfeer er niet minder om. Door de constante sfeer binnen het veld, buiten het veld en op de tribunes van BOVO, werden de rest van de sets ook binnen gehaald. 22-25, 18-25 & 21-25. We willen ons publiek bedanken voor de steun. Een mooie 0-4 overwinning.

En zoals trainer/coach Brockötter dat altijd zo mooi kan verwoorden: als pinda op de koek (variant op ‘kers op de taart’ of ‘klap op de vuurpijl’) werd er gezongen voor de pas jarige voorzitter van onze vereniging, Erik Lammers.