Home » HV Grol 1 – Stevo 2

GROENLO – Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Stevo 2, bedankten de dames van HV Grol 1 de sponsors LBA, Vion en Hans Rouwmaat voor de nieuwe trainingspakken, sporttassen en sokken. Hierdoor zullen de dames ook dit seizoen weer stralend voor de dag komen.

De dames van HV Grol wisselde een goede eerste helft af met een zeer matige tweede helft. In de eerste helft speelde Grol niet flitsend, maar werden de aanvallen wel doeltreffend afgesloten en stond de verdediging redelijk goed. Via dit spel speelden de dames zich naar een 6-1 en 8-2 voorsprong. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Grol, tegen een tegenstander die ook niet groots speelde en moeite had met het spel van Grol. Toch zette voor rust de ommekeer in. Er slopen wat foutjes in de verdediging bij HV Grol en met name de hoekspeelsters van Stevo profiteerden hiervan. Aanvallend bleef het baltempo te laag en ging het scoren steeds moeizamer. Toch ging Grol met een voorsprong van 10-8 de rust in.

Nog niets aan de hand, met een schepje er bovenop kan er ook in een mindere wedstrijd punten worden gepakt. Tot een stand van 13-13 bleef het gelijk opgaan, maar toen was de koek op bij HV Grol. Het vervolg van de 2e helft was matig, door veel technische (loop)fouten en besluiteloze aanvallen werd Stevo in het zadel geholpen. Via snelle break-outs trok Stevo de wedstrijd naar zich toe en ging met een 13-19 overwinning huiswaarts. De coach concludeerde dat er te weinig beleving in deze wedstrijd werd gelegd. Hij gaf aan dat de mouwen deze week op de training heel ver zullen worden opgestroopt en dat in de volgende wedstrijd, zaterdag in Oldenzaal tegen Hacol, Grol vol overtuiging voor een goed resultaat moet gaan.

Voor HV Grol scoorden dit keer: Babette Tuinte 4 – Marijn Klein Gunnewiek 3 – Jitske Schuurmans en Pien Pasman beide 2 – Inge Klein Gunnewiek en Merle ter Bogt beide 1.