Hv Grol A-jeugd 1 overtuigend naar koppositie


Gepubliceerd op

GROENLO – Hv Grol DA1 – Udi 1896 DA1 (18-10)

Zaterdagavond stond voor de A-jeugd van de HV Grol een spannende wedstrijd op het programma. Thuis in Sporthal Den Elshof speelden ze tegen de meiden van Udi DA1. Udi, welke op dat moment op de eerste plaats stond in de competitie, was niet van plan deze koppositie af te staan aan de meiden van Grol. Het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden.

Vol goede moed begon Grol aan de wedstrijd. De vooraf meegegeven opdrachten, niet te offensief verdedigen en veel schuiven leken al snel hun vruchten af te werpen. Grol wist aan de aanvalskant ook te scoren en doordat Grol goalie Nikki maar liefst drie 7-meters wist te stoppen van de beste speelster van Udi gingen ze de rust in met een mooie voorsprong. De tekst van de coach tijdens rust was duidelijk, doorgaan met wat ze aan het doen waren, het hoofd koel houden en dan doorstomen naar een overwinning. Zo gezegd, zo gedaan.

Ook in de tweede helft werden de meegegeven opdrachten goed uitgevoerd. Het lukte Udi niet meer om zich groot te maken en langs zijde te komen. De ontlading was dan ook groot toen het fluitsignaal voor het einde klonk. Een bomvolle tribune zag de meiden van Grol winnen en zo de koppositie van Udi overnemen. De meiden van Grol hebben fantastisch gespeeld, hopelijk kunnen ze deze vorm vasthouden om zo langzaam maar zeker het kampioenschap zeker te stellen.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.