20 april 2024
Home » Sport » HV Grol A1 maakt het onnodig spannend tegen Angeren A1

HV Grol A1 maakt het onnodig spannend tegen Angeren A1

230

GROENLO – Zaterdag 24 november mochten de A-meiden van Grol om 19.00 aantreden in Den Elshof voor hun wedstrijd. Op dat moment hebben ze nog maar één wedstrijd verloren en staan ze op een verdienstelijke tweede plaats, maar iedere wedstrijd is de wil om te winnen ook bij de tegenstander aanwezig en is focus en rust kunnen bewaren van groot belang. Grol begon goed en na zo’n 15 minuten stonden ze met 7-4 voor. Toch werden er vele afspeelfouten gemaakt door de meiden uit Groenlo, ondanks het soms rommelige spel in de aanval gingen ze de rust in met een 12-8 voorsprong.

De tweede helft pakten ze de draad weer op en stond na enkele minuten 15-8 op het scorebord. Toch werd het nog even spannend. Grol liet zich enigszins van haar stuk brengen, mede door twee tijdstraffen en door een speelster van de tegenpartij waar ze niet genoeg grip op hadden. In kort tijdsbestek scoorde de tegenstander 9 doelpunten en Grol  slechts 2 in dezelfde tijd. Dit zorgde er voor dat er 8 minuten voor tijd 18-17 op het scorebord stond. Er ontstond commotie onder de meiden en ook het publiek zat even met samengeknepen billen te kijken. Gelukkig herpakten ze zich en werd er 4 keer op rij gescoord, de wedstrijd werd met 23-19 afgesloten.