23 april 2024
Home » Sport » HV Grol B1 tegen DFS B1

Op zaterdag 11 november mochten de meiden van de B1 uit tegen DFS B1. Het team uit Groenlo begon sterk en dat vertaalde zich direct naar het scorebord. Na ongeveer 10 minuten was er een voorsprong van 4-0. De voorsprong had eigenlijk zelfs nog hoger kunnen zijn, maar de meiden hadden veel last van de gladde bal waarmee gespeeld werd. De bal schoot steeds uit de handen van de speelsters, waardoor het lastig was om laag te gooien. Met deze mooie voorsprong op zak ging Grol steeds meer mee in het langzamere tempo van de tegenstander. Dit resulteerde in een aantal doelpunten tegen, het team ging de rust in met 6-3.

In de tweede helft liep de stand redelijk gelijk op, maar Grol wist de voorsprong toch te behouden. Eindstand 12-8, de punten gingen mee naar Groenlo! Het team was het erover eens dat het niet de beste wedstrijd was voor hen, maar ook de mindere wedstrijden winnen is erg belangrijk. Ze hebben samen gestreden waardoor de meiden toch een positief gevoel over hielden aan de wedstrijd.