25 april 2024
Home » Sport » HV Grol Dames 1 wint overtuigend van Stormvogels 2

HV Grol Dames 1 wint overtuigend van Stormvogels 2

188

GROENLO – Zaterdag 30 september stond voor HV Grol Dames 1 de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma.
Na een goed naseizoen en een goede voorbereiding hadden de Grolse dames een positief gevoel. In de voorbereiding oefende Grol tegen de dames van Stormvogels 1 en dit werd afgesloten met een overwinning. Ook de revanche wedstrijd werd winnend afgesloten.

Om 19.00 uur klonk het fluitsignaal voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Het begon aftastend en stroef, de zenuwen waren zeker aanwezig maar HV Grol nam het voortouw en begon goed aan de wedstrijd. Door vele combinaties en mooi handbal kwamen de paarshemden al snel op voorsprong. De keepers hebben goed keeperswerk laten zien en wisten ook de verdediging te motiveren om een stapje meer te zetten. De eerste helft werd afgesloten met een stand van 11-3 in voordeel van Grol.

De tweede helft begon flitsend door twee afstandsschoten. Er stonden binnen twee minuten twee doelpunten extra op het scorebord. Daarna gingen de aanvallen steeds beter lopen, maar het afronden en prima keeperswerk van de kant van Stormvogels gooide roet in het eten om verder uit te lopen. Ondanks dat, hebben de dames goed gespeeld en hebben ze de wedstrijd winnend afgesloten met 18-6.

De coaches kunnen trots zijn. Volgende week mag Dames 1 weer vol aan de bak tegen Cabezota Dames 1 om 19.10 uur in Sporthal U.T. in Enschede.