Home » HV Grol ds 1 speelt goede wedstrijd

HV Grol ds 1 speelt goede wedstrijd

141

GROENLO/GEESTEREN (OV) – Zondagmiddag reisden de dames van HV Grol naar het Overijsselse Geesteren om aldaar tegen Stevo 2 te spelen, dat team staat een plaats hoger dan HV Grol.

Stevo ds2 – HV Grol ds1 (24-17)

Na de goede wedstrijd van vorige week wilden de dames dit voortzetten. In het begin van de 1e helft was het een gelijk opgaande wedstrijd 3-3. Hierna was het Stevo dat het voortouw nam en de voorsprong 5-3. De Grolse dames speelden vrijuit en aanvallend met de nodige variatie. Met name de opbouwspeelsters hadden hun vizier op scherp staan. Hierdoor kwam Grol langszij 5-5 en speelde zich naar een voorsprong 6-8 en 9-11. Net voor rust sloeg Stevo twee keer toe en werd met een stand van 11-11 van helft gewisseld. Een open wedstrijd met alle kansen voor een goed resultaat.

Het begin van de 2e helft was het Stevo dat scherper was. Grol had een paar keer pech dat paal en lat in de weg stonden. Stevo wist wel raad met de snelle tegenaanval en wist hieruit te scoren. Grol keek na tien minuten in de 2e helft dan ook tegen een 16-12 achterstand aan. Grol bleef hard werken. Vooral verdedigend waar het de handen meer dan vol had aan de beweeglijke Stevo aanvalsters. Ook aanvallend bleef het goed en geconcentreerd spelen. Hierdoor wisten ze opgelegde kansen uit te spelen, maar de uitstekende keepster van Stevo wist vrije kansen van HV Grol te keren. Hiermee deed Grol zich tekort. De voorsprong liep hierdoor verder uit voor Stevo, gezien het spelbeeld toch wel geflatteerd. Bij het laatste fluitsignaal stond het 25-17.

Geen punten maar wel een goed gespeelde wedstrijd waar heel veel mooie en goede momenten in zaten. Met een goed gevoel gaan de dames van Grol zich opmaken voor de thuiswedstrijd van a.s. zaterdag tegen Hacol 2 uit Oldenzaal.