25 april 2024
Home » Sport » HV Grol DS2 – Combinatie ’64 DS3

HV Grol DS2 – Combinatie ’64 DS3

170

GROENLO – Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van Dames 2 op het programma. Omdat de dames van klasse zijn veranderd hadden ze geen idee wat ze van deze tegenstander konden verwachten. Opdracht van de coaches is schieten vanaf de tweede lijn en verdedigend 6-0 beginnen. De dames begonnen de wedstrijd fanatiek en dit resulteerde al snel in een doelpunt aan de kant van Grol. Combinatie ’64 liet zich echter niet terug zakken en reageerde snel met een tegendoelpunt. De eerste helft ging mooi gelijk op. Grol wist een paar mooie doelpunten te maken en bouwde de voorsprong iets uit. Helaas werd het aan het eind van de eerste helft wat rommeliger en was er meer balverlies. Ruststand 11-7.

Na rust begon Grol weer fanatiek, maar het balverlies bleef aanhouden. Het spel werd opnieuw wat slordig en rommelig, Combinatie ’64 st ervoor te zorgen dat de verdediging van Grol begon te wankelen. Om en om werd er gescoord. Gelukkig wist Grol nog een aantal doelpunten te maken en stond keepster Kim haar mannetje in het doel, waardoor de schade beperkt werd.

Het was niet de beste wedstrijd van Grol dames 2, maar er werd wel tot het eind samen geknokt voor de winst. Eindstand 16-12!