HV Grol E1 – Duiven E1

GROENLO – Na een flinke nederlaag vorige week in Arnhem hebben de meiden van de E1 HV Grol zich deze week helemaal opgeladen om de thuiswedstrijd tegen Duiven met veel energie en vol goede moed te spelen. Duiven is een onbekende tegenstander voor het team. Vanaf het begin werd fanatiek overgespeeld met een goede opbouw.

Door direct druk uit te oefenen op Duiven, stond er al snel 2-0 in het voordeel van Grol op het scorebord. Duiven liet het er niet bij zitten en kwam, ondanks goed verdedigingswerk van Grol, snel terug in de wedstrijd. De wedstrijd ging gelijk op. Met rode wangen gingen de meiden de rust in, met een stand van 6-6. Een volle tribune met enthousiaste aanmoedigingen zorgde ervoor dat het paarse team gedurende de wedstrijd steeds beter en fanatieker speelde. Ze zetten het beste beentje voor.

In de spannende slotminuten werd de laatste kans van HV Grol jammer genoeg niet benut. Een eindstand van 9-9. Al met al een super spannende wedstrijd waarin flink gestreden werd door beide partijen. Met een voldaan gevoel werd het veld verlaten. Leuk om te zien hoe het team elke week groeit en beter samenspeelt. Volgende week gaan we naar Quintus in Hengelo (Gld.). Publiek, jullie zijn weer van harte welkom!

  • [0] Tekst: HV Grol