18 april 2024
Home » HV Grol E1 – Huissen HV E2

GROENLO – Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd van de meiden van HV Grol E2 tegen Huissen E2 op het programma.

Na een korte opwarming scoorden de meiden van Grol HV. Vervolgens voorkomt Berbe namens HV Grol in de volgende minuten 3 doelpunten. Huissen laat het hier niet bij zitten en scoort ook. Binnen 10 minuten staat het met 1-1, maar direct daarna scoort HV Grol; 2-1. De meiden van Huissen komen snel terug en zorgen dat de stand weer gelijk is; 2-2. Het eerste kwartier van de eerste helft komt Huissen terug met 2-4 en uiteindelijk blijven de meiden van Huissen de voorsprong behouden. Ruststand: 5-8.

De tweede helft bleven de meiden strijden, de verdediging was beter als in de eerste helft maar dit keer was Huissen te sterk voor de meiden van Grol.