23 april 2024
Home » HV Grol recreanten – Artemis

WEHL/GROENLO – Met knikkende knieën stonden de dames recreanten dinsdagavond 2 oktober klaar op de parkeerplaats van Sportpark Den Elshof voor een uitwedstrijd in Wehl. Ook het competitie seizoen van dit team zou weer gaan beginnen. Voor een aantal na een niet nader te noemen aantal jaren, voor een aantal al weer het derde seizoen als recreant. Kortom de harde kern heeft uitbreiding gekregen en daar is het team heel blij mee.

Het begon een beetje stroef en de tegenstanders, Artemis uit Wehl, wisten in eigen hal de schutters meteen in stelling te brengen. Grol keek dan misschien wel meteen tegen een achterstand aan maar zette al gauw de jacht in op de winst. Monique opende score, waarop Marieke, Jolanda en Lucie ook het net van het doel van Artemis deden trillen. De rust liet dan nog wel steeds een achterstand zien voor de Grolse dames maar de dames van Artemis waren nog niet zeker van de winst. Ook de hele tweede helft hebben de dames gestreden. Mede door het coachen van Desiree, mooie reddingen van Pien en nog een aantal doelpunten van onder andere Evelien kroop Grol dichterbij. Maar helaas heeft het harde werk niet in winst geresulteerd. De dames waren wel zeer tevreden met het gespeelde spel, eindstand 10-15. Met 3 nieuwe speelster (Erna, Nikka en Monique) en voor de dames een hoog aantal doelpunten gaan ze vol optimisme het seizoen verder in.

De volgende wedstrijd is maandag 29 oktober om 20u in Herwen tegen HCL/Loo-Groessen.