Home » Sport » HV Pacelli – Wijhe (9-14) 19-31

ZIEUWENT – Afgelopen zaterdag avond speelde Pacelli thuis tegen de dames van Wijhe. Wijhe staat ongeslagen bovenaan dus de dames stond een pittige wedstrijd voor de boeg. De dames zelf staan op een mooie 5de plek in de ranglijst.

In de voorbespreking werd verteld dat het belangrijk was om de breaks van Wijhe eruit te halen. Verder werd er verteld dat er niks te verliezen viel en dat de dames vrij uit konden spelen. In het begin van de wedstrijd ging het mooi gelijk op. Pacelli speelde als team en  werkte goed samen. Niet alle breaks konden helaas onderschept worden van de snelle speelsters van Wijhe. Hierdoor was de ruststand 9-14 en keek Pacelli tegen een achterstand van 5 punten aan.

In de rust kregen de dames een aantal aanwijzingen voor de tweede helft. In de aanval moest er iets meer rust bewaard worden en de tijd nemen tot er een goede schoringskans ontstond. In de tweede helft liep Wijhe helaas steeds verder uit en ontstond er een uitstand van 19-31.

Volgende week weer nieuwe kansen. De dames spelen dan tegen Lettele. Lettele staat net iets boven Pacelli, dus dit beloofd weer een leuke en spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd wordt zaterdag 6 december gespeeld om 20.00 uur te Lettele.