Informatieavond werkgroep Grolse Boys – s.v. Grol


Gepubliceerd op

GROENLO – De werkgroep “verkenning fusie” Grolse Boys – s.v. Grol is namens de besturen van voetbalverenigingen Grolse Boys en s.v. Grol aangesteld om te onderzoeken of er een mogelijk draagvlak is voor een fusie tussen beide voetbal verenigingen.

“In onze vorige communicatie updates hadden we aangegeven dat we midden/eind september de resultaten en het advies van het verkennend onderzoek wilden gaan presenteren aan beide besturen. Beide besturen kunnen dan separaat aangeven wat ze ervan vinden en hoe ze verder willen gaan.
Dit is inmiddels gebeurd. Op maandagavond 10 september hebben wij als werkgroep de presentatie gegeven aan beide besturen en daarbij ook ons advies voorgelegd aan beide besturen”, aldus de werkgroep.

Beide besturen hebben daar afzonderlijk verder overleg over gevoerd en hebben inmiddels besloten om het advies op gaan opvolgen. Het advies is dat er meer tijd nodig is om tot een goede afweging te komen of er voldoende draagvlak is voor een fusie tussen beide voetbal verenigingen.

Daarnaast heeft de werkgroep ook geadviseerd om de resultaten van de verkenningsfase aan alle leden van beide voetbalverenigingen te presenteren, zodat iedereen op de hoogte is van wat er tot nu toe is gedaan. Ook daar hebben beide besturen een akkoord op gegeven en zodoende wil de werkgroep op donderdag 15 november om 19:30 een info avond in De Mattelier in Groenlo organiseren waarin de resultaten van de eerste verkenningsfase met alle leden wordt gedeeld.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.