18 april 2024
Home » Aalten » Jeugdkamp volleybalvereniging Bovo

Jeugdkamp volleybalvereniging Bovo

204

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

AALTEN – In het weekend van 19 t/m 21 juni is de jongste jeugd van volleybalvereniging Bovo weer op kamp geweest. Ditmaal verbleven een veertigtal kinderen op Sportpark Zuid waar zij gebruik konden maken van de faciliteiten van voetbalvereniging AD’69. Een mooie eerste stap in de toekomstige samenwerking tussen deze twee verenigingen. In de nabije toekomst gaat er gestart worden met de aanleg van beachvolleybalvelden op dit terrein.

Tijdens dit weekend was de leiding in handen van enkele enthousiaste spelers en speelsters van de Heren en Dames 1 van Bovo. De kinderen hebben zich vermaakt met onder andere met een volleybaltoernooi, zeskamp, bonte avond en een zeepbaan. Gelukkig werkte het weer op de laatste paar uurtjes na goed mee en kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd kamp. Hierbij bedanken zij AD’69, ’t Noorden en Marboma hartelijk voor hun bijdrage