25 april 2024
Home » Sport » Kersthandbaltoernooi 2015 in een nieuw jasje!

Kersthandbaltoernooi 2015 in een nieuw jasje!

144

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Dit jaar organiseert HV Grol weer het kersthandbaltoernooi voor alle basisschoolkinderen uit de groepen 5 tot en met 8. Het zal gaan plaatsvinden op de zondag en maandag na Kerst in de sporthal bij Den Elshof. Voor deze editie is er besloten om het op een andere manier aan te pakken.

Net zoals afgelopen jaren kan je je nog steeds individueel opgeven. Wat er dit jaar anders is, is dat je ook jouw eigen samengestelde vrienden- of vriendinnenteam op kan geven. Dus wil jij graag gezellig komen handballen met jouw vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, buurmeisjes en buurjongens?  Dan is dit je kans! Zorg er dan wel voor dat de teams bestaan uit de groepen 5 en 6 of 7 en 8.

Op zondag 27 december zijn alle fanatieke meiden uitgenodigd om hun handbalkunsten te laten zien. Meiden uit de groepen 5 en 6 mogen ‘s ochtends hun handbalkunsten laten zien en ‘s middags is het de beurt aan de meiden uit groep 7 en 8 om de sterren van de hemel spelen. Natuurlijk zijn de jongens van harte welkom om alvast te kijken op welke tactische manier zij de volgende dag gaan spelen.

De ‘altijd-uit-om-te-winnen-jongens’ mogen op maandag 28 december hun balkunsten laten zien. In de ochtend zullen de jongens van groep 5 en 6 en de mixteams (bestaand uit meisjes en jongens) van groep 5 en 6 hun krachten en snelheid laten zien. Daarna is het ’s middags de beurt aan de jongens uit groep 7 en 8 om de ballen er lekker in te knallen.

Het team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 spelers of speelsters. Er mogen maximaal 3 handballers of handbalsters in 1 team zitten. Bedenk dus een toffe naam voor je team en wie jullie aanvoerder/contactpersoon wordt.

Net als voorgaande jaren belooft het weer een super gezellig en fanatiek toernooi te worden dus geef je snel op. Wil je graag weten hoe je je moet opgeven?! Ga dan naar www.hvgrol.nl!