23 april 2024
Home » Groenlo » Kersthandbaltoernooi in aantocht!

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Zoals jullie misschien al weten vindt ook dit jaar het kersthandbaltoernooi weer plaats. 27 december is het de beurt aan de meiden en de dag erna mogen de jongens hun kunsten laten zien. Afgelopen weken zijn er door verschillende leden van de HV Grol weer handballessen gegeven aan de groepen 5 t/m 8. Net als afgelopen jaren was dit weer een groot succes!

Om alvast wat balgevoel te krijgen, werd er begonnen met het overgooien van de bal dwars door de zaal heen. Dit zorgde voor grote hilariteit onder de kinderen. Kleine aanpassingen in de oefening maakte het extra uitdagend. Het bekende matbalspel, de speedladder en een potje streethandbal stonden deze les centraal. Fanatieke meiden en jongens deden hun stinkende best om goed samen te spelen en de ballen in het doel te mikken. Met grote enthousiasme renden zij rond in de zaal. Dit leverde mooie momenten op. Naar aanleiding van deze lessen, zijn de eerste aanmeldingen al binnen.

Ben je na deze handballessen enthousiast geworden over handbal? Meld je dan nog zo snel mogelijk aan voor het kersthandbaltoernooi op 27 en 28 december. Voor meer informatie, kijk op de website www.hvgrol.nl. Aanmelden kan nog tot 11 december. We zien jullie dan!