Laatste wedstrijd HV dames 1


GROENLO – Op zaterdag 1 april mocht dames 1 van HV Grol handballen in Gendt tegen Angeren. Twee dingen wisten ze zeker: we gaan niet via het pontje en we willen het seizoen afsluiten met een overwinning.

Een overwinning zou ook een traktatie opleveren van de coaches inclusief het 300ste doelpunt. Na een fantastisch begin en een voorsprong van 2-5 zaten de dames uit Groenlo op rozen. Dit is een makkie, dachten ze even.. Maar toen werd er een bal op de paal gegooid en werd het lastiger. Heel veel ballen ip doel gingen mis en het liep allemaal niet zoals de dames wilden. Ze verloren grip op de wedstrijd en kwamen ook achter te staan op het scorebord. Gelukkig heben de Grolsen zich fantastisch terug gevochten en toch het doel kunnen vinden.

Op het eind van de wedstrijd werd er toch een keeperswissel gedaan, omdat Grol met 3 doelpunten voor stond. Die punten zijn binnen, dachten ze! De tegenstander kwam toch terug tot 1 doelpunt verschil. Maar de dames hebben het slim uit kunnen spelen waardoor de wedstrijd eindigde met 12-13 in het voordeel van Grol. We hopen volgend seizoen weer op jullie support, bedankt voor de aanmoedigingen!