25 april 2024
Home » Sport » Lezing op Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Lezing op Paardensportcentrum Lichtenvoorde

141

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

VRAGENDER – Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseert op donderdagavond 26 mei een lezing voor paarden(sport)liefhebbers. Aan het woord komen John Bierling, directeur van de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) en Bert van Wanrooij namens Universal Horse Data, een wereldwijd hippisch online platform dat eind juli gelanceerd wordt.

John Bierling opent de avond over de trends in de paardensport. In het voorjaar heeft de KNHS een groot paardensportonderzoek afgerond, waarvan Bierling de conclusies zal delen en het dialoog zal aangaan met het publiek. Hoe komt de paardensport er in de toekomst uit te zien? Hij zal de individualisering en de effecten daarvan op de sport aanstippen, maar ook de enorme behoefte van mensen om ervaringen te delen op Social Media.

Daarmee wordt een brug gebouwd naar de volgende spreker, Bert van Wanrooij. Het voormalig KNHS-bestuurslid met topsport in zijn portefeuille en initiator van het bekende Rabo Talentenplan lanceert eind juli de website Universal Horse Data. Een platform dat paardenmensen wereldwijd nog dichter bij elkaar brengt. Grote namen uit de sport, fokkerij en het bedrijfsleven hebben zich al aangesloten. Bert van Wanrooij legt uit wat Universal Horse Data inhoudt en voor u kan betekenen. UHD is immers voor iedereen!

Geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. De lezing begint om 19.30 uur. Paardensportcentrum Lichtenvoorde biedt de koffie en een consumptie na afloop gratis aan en hoopt op een informatieve, gezellige avond. De entree is gratis. Graag aanmelden via info@psclichtenvoorde.nl o.v.v. lezing, het liefst voor dinsdag 24 mei 12.00 uur.

Voor meer informatie www.psclichtenvoorde.nl