19 april 2024
Home » Groenlo » Loopclinic Kaak kanonsloop 2015

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Na en succesvolle eerste editie van de kanonsloopclinic in 2014 met maar liefst 80 deelnemers, organiseren we dit jaar weer een clinic ter voorbereiding op de Kaak Kanonsloop.

Deze clinic ter voorbereiding op de 5 km – kwart marathon en halve marathon zal worden gegeven door deskundige trainers, waardoor er gericht getraind wordt voor de Kaak kanonsloop.

De clinic zal uit 14 trainingen bestaan en door het grote aantal trainingen kan men tussendoor gerust op vakantie gaan

Start van de clinic is op donderdag 2 juli om 19.00 uur bij de St.Willibrordusschool te Groenlo.

Deelnemers betalen € 60. Hiervoor krijgen ze een loopshirt, 14 trainingen, trainingsschema’s, 1 maand gratis sporten bij sportschool Groenlo, gratis inschrijving Kaak Kanonsloop, koffie/thee na afloop training en voedingsadvies.

De trainingen zullen een plezierig karakter kennen. Er zal op ieder niveau in verschillende groepen worden getraind. Doormiddel van loopscholing en de juiste techniektraining is de clinic ook zeer geschikt voor de beginnende loper. Ook als men niet kan deelnemen aan de Kaak kanonsloop is deze clinic ideaal om tijdens de zomermaanden de conditie en looptechniek te verbeteren.

Aanmelden kan via: www.lvggroenlo.nl of door een mail te sturen naar kanonsloopclinic@outlook.com. Voor meer info ga naar:  www.facebook.com/kanonsloopclinics of bel naar 0613976976.