19 april 2024
Home » Groenlo » Meike Kok turnt districtfinale 3e divisie

Meike Kok turnt districtfinale 3e divisie

125

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Zaterdag 13 februari mocht Meike Kok van Rap en Snel Groenlo deelnemen aan de districtfinale turnen, 3e divisie in ´t Harde. Een speciale gelegenheid voor Meike, want vorig jaar nam zij nog deel aan wedstijden in de 4e divisie. Na haar promotie is dit haar eerste seizoen in de derde divisie. Dat zij zich direct wist te plaatsen voor deze finale was al een prachtige prestatie!

Junior D (35 deelneemsters)
Meike Kok (33e plaats)
Meike begon aan deze wedstrijd met een flinke dosis zenuwen. Ze moest starten bij de sprong, voor Meike het meest spannende onderdeel. Na een krachtige aanloop liet Meike een `Half in half uit´ zien. De brug is een onderdeel waarop een turnster erg explosief moet turnen. Een korte, maar zeer krachtige oefening waar kracht en conditie niet kunnen ontbreken. Meike liet zien dat ze veel nieuwe onderdelen heeft bijgeleerd sinds vorig seizoen. Bij de balk werden de zenuwen Meike een beetje te veel. De 10 cm brede balk is al snel te smal als je trillende benen hebt. Helaas twee keer een val, ieder met één punt aftrek. Bij de vloer was de spanning er al een beetje af en kon Meike haar sierlijkheid tonen met haar vrije oefening op muziek. Meike kan terugkijken op een mooi turnseizoen en mag trots zijn op haar plaatsing in de districtfinale.

Uitslag Sprong Brug Balk Vloer Totaal
Meike Kok 10.255 10.00 7.60 10.55 38.675

 

Foto: PR