19 april 2024
Home » Groenlo » Meike Kok turnt zich naar districtsfinale 3e divisie

Meike Kok turnt zich naar districtsfinale 3e divisie

159

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Zaterdag 9 januari vond de derde en tevens laatste voorronde plaats voor de turnsters die uitkomen in de 3e divisie. De beste twee eindresultaten van de drie voorrondes bepalen wie zich plaatst voor de districtsfinales. In deze districtsfinale komen dan de beste turnsters uit Gelderland, Overijssel en Flevoland samen. Helaas moesten Rieke en Lisa zich afmelden voor deze wedstrijd vandaag.

Junior – D (16 deelneemsters)
Meike Kok (7e plaats)

Meike begon op het onderdeel sprong met tweemaal een goede ‘half in – half uit’. Op de brug liet ze vervolgens ook een prima oefening zien met moeilijke elementen. De moeilijkheidswaarde heeft ze wel behaald, maar de jury heeft voor de ‘E-score’, de uitvoering van de oefening, wel behoorlijk aftrekpunten gegeven. Op de balk en vloer liet Meike vervolgens zien waar haar krachten liggen. Met een mooie choreografie, zeer moeilijke elementen en zo goed als foutloze oefeningen, wist ze daarmee in de top van het klassement te eindigen. Meike heeft in elke voorronde een verbetering laten zien ten opzichte van de wedstrijd ervoor. Dit werd dan ook beloond met een plek in de finale! En zoals ze zelf zei: “Dat had ik totaal niet verwacht!”.

Uitslag Sprong Brug Balk Vloer Totaal    
Meike Kok  11.15 9.25 10.95 11.90 43.25