Home » Sport » Met Jumping de Achterhoek naar Achterhoekse stallen

Met Jumping de Achterhoek naar Achterhoekse stallen

193

VRAGENDER – Het internationaal hippisch evenement Jumping de Achterhoek van 27 november tot en met 7 december in Vragender biedt haar toeschouwers meer dan alleen paardensport. De bezoekers kunnen kennismaken met de omgeving en de fokkerij van sportpaarden in de Achterhoek door middel van een arrangement.

De Achterhoek is van oudsher een belangrijk gebied waar veel paarden worden gehouden en waar de sport breed wordt beoefend. Jumping de Achterhoek zorgt voor een kijkje in de keuken van enkele toonaangevende bedrijven. Er zijn beide weekenden twee arrangementen te boeken met één of twee overnachtingen. Er wordt onder andere een bezoek gebracht aan hengstenhouderij, fok- en sportstal De Radstake in Heelweg en paardenopfokbedrijf Wim ten Pas in Winterswijk, waarna er springsport tijdens Jumping de Achterhoek bekeken kan worden met aansluitend feestavond.

De ontvangst is op vrijdag 28 november of 5 december bij herberg Erve Kots in het nabijgelegen Lievelde, waar de deelnemers aan het arrangement een wilddiner met wijnarrangement te wachten staat en waar ook overnacht wordt. Wie voor het arrangement met twee overnachtingen kiest, kan op zondag het openluchtmuseum en de ambachtelijke brouwerij op Erve Kots bekijken voordat de Grote Prijs van Jumping de Achterhoek van start gaat. In het openluchtmuseum ziet u onder andere hoe de Achterhoekse boer met zijn gezin, zijn personeel en zijn dieren vroeger woonde en werkte.

Klik hier voor meer informatie: www.jumpingdeachterhoek.nl/5377-2/