Nippon judo Achterhoek gaat over de Waal


32ste Breedtesport toernooi te Groesbeek.

GROESBEEK – Vandaag deden er 12 beginnende (wedstrijd) judoka’s van Nippon judo Achterhoek mee, voor sommige kinderen was dit het eerste “grote” toernooi. Het beginnerstoernooi 32ste Breedtesport toernooi te Groesbeek.

Het was een lange dag voor de coaches, het toernooi begon al vroeg op deze zondag voor de judoka’s die in het eerste blok moesten judoën. De laatste wedstrijden van het toernooi begonnen ver in de namiddag. Het toernooi was sterker bezet dan van tevoren was bedacht. De judoka’s hebben allemaal hard gestreden in Groesbeek om met een medaille richting huis te gaan.

Iedereen is in de top 4 belandt binnen zijn/ haar eigen leeftijd en gewichtsklasse. Olivier Bloemendaal (Vorden) ging met het goud richting huis. Mooie 2de plaatsen waren er voor Roan Ligtenbarg (Borculo), Tijn Harms (Zelhem) en Sam Krabbenborg (Lochem). Vierde plaatsen waren er voor: Lenn Plekkenpol(Ruurlo), Sophie- Chloe de la Rie (Lochem)
Auke Zuidersma (Eibergen), Ise Bode (Ruurlo), Jade Kuilwijk (Zelhem), Tygo klein Nijenhuis (Neede). en Quint Roerdink (Groenlo).

Volgende week zaterdag staat het Noord Oost judotoernooi te Slagharen op het programma waar een grote groep (wedstrijd) judoka’s zullen gaan strijden van Nippon judo Achterhoek.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.