20 april 2024
Home » Sport » Nog plek voor het Univé Oost Nieuwjaarstoernooi

Nog plek voor het Univé Oost Nieuwjaarstoernooi

152

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Op zaterdag 7 januari 2017 organiseert de Volleybalvereniging Grol wederom het Univé Oost Nieuwjaarstoernooi. Dit is een gezellig volleybaltoernooi waar vrienden-, buren-, familie- en collega- teams strijden om mooie prijzen. Het vindt plaats van 12.30u tot +19.00u in de sportzaal van Den Elshof te Groenlo.

“Dit jaar hebben wij plek voor 19 teams. 18 plekken zijn al ingevuld. We hebben dus nog 1 plek vrij, in de recreatieve klasse. In deze klasse moeten teams onderhands opslaan en mogen er maximaal 2 nevobo spelers en minimaal 2 dames in het veld staan. Inschrijven kan via www.vvgrol.nl/unive,” zegt Randy Keunekamp, organisator.

“Naast het toernooi kent de dag nóg een hoogtepunt, namelijk de loterij. Hieraan hebben inmiddels vele Grolse ondernemers hun medewerking toegezegd. We bedanken iedereen voor de vele mooie prijzen, met als absolute hoogtepunt een vaart voor 2 personen in de Univé luchtballon!” zegt Keunekamp enthousiast. Het belooft een bruisende dag te worden, waarin het nieuwe jaar sportief wordt ingeluid.

Bron(nen) & Afbeelding(en)