Olympia Hgl DS2 – HV Grol DS1


HENGELO/GROENLO – De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en tevens eerste wedstrijd van de 2e helft van de competitie reisden de dames van HV Grol af naar Hengelo, om aldaar tegen Olympia te spelen. De thuiswedstrijd werd met 17-13 gewonnen en de Grolse dames hebben 2 punten meer dan Olympia op de ranglijst. Beide teams hebben de punten hard nodig om zich veilig te spelen in de 1e klas.

Ondanks dat Olympia de score opende ontstond er een gelijk opgaande wedstrijd waar de doelpunten duur waren, getuige een 4-4 tussenstand. Hierna liep HV Grol uit naar 4-6 maar verder liet Olympia het niet komen en het kwam weer langszij: 6-6. Met een stand van 7-6 werd er van helft gewisseld voor de 2e helft.
Beide verdedigingen stonden goed, maar beide teams speelden met te weinig druk en dreiging aanvallend. Het was weer Olympia dat het eerst scoorde 8-6, maar de dames van Grol toonden een goede inzet en deden er alles aan voor een goed resultaat. Het kwam weer langszij: 8-8. Beide teams waren niet bij machte zich naar een beslissende voorsprong te spelen, hierdoor ontstond een spannende partij handbal en beide teams wilden niet verliezen.

In de slotfase bleef het gelijk opgaan, de wedstrijd verdiende geen winnaar en beide teams waren tevreden toen de beide scheidsrechters bij een stand van 13-13 voor het einde floten. Hard gewerkt – verdedigend goed – aanvallend kan het beter, met dit gevoel en een dik verdiend punt maken de dames zich op voor de thuiswedstrijd van a.s. zaterdag tegen Combinatie uit Losser.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.