Home » Groenlo » Ook winterstop voor jeugdscheidsrechters

Ook winterstop voor jeugdscheidsrechters

158

GROENLO – Hoewel Koning Winter zich nog niet heeft laten zien  is het toch tijd voor de ‘winterstop’. Hét moment voor alle spelers en trainers om bij te komen van de eerste seizoenshelft en zich voor te bereiden op het tweede en laatste gedeelte van het seizoen.

Maar wat te denken van onze scheidsrechters? Ook voor hen is het tijd de ‘koppies weer leeg te maken’ en zich met nieuwe instructies van de KNVB weer voor te bereiden voor de eerste oefenwedstrijden van 2016.

Zo waren de meeste jeugdscheidsrechters van de sv Grol zaterdag 19 december te vinden bij Marveld Recreatie. Hier werd de eerste seizoenshelft afgesloten met een uurtje bowlen met wat te drinken. Tijdens dit uitje bleek dat de jongens een goede keus hebben gemaakt om zich op te geven  als scheidsrechter en niet te gaan voor een carrière als professioneel bowler. Nadat alle gaten in de bowlingbaan weer waren gerepareerd kon iedereen huiswaarts of richting ijsbaan gaan, om te gaan genieten van de welverdiende feestdagen. De eerste wedstrijden en toernooien in 2016 zijn alweer gepland. Er is dus niet te veel tijd om bij te komen.

Dan nog even aandacht voor het volgende:
Voor alle ouders en supporters aan de kant: Wij vragen graag een beetje respect voor de inzet van de scheidsrechter. Roep een scheidsrechter niet toe wat jij zelf ook niet naar je hoofd geslingerd zou willen krijgen. Dan wordt het voor iedereen weer een mooie tweede seizoenshelft. En voor spelers en teams die geen scheidsrechter toegewezen krijgen: Behandel de mensen die dit wekelijks proberen te regelen  met respect of neem anders zelf je verantwoordelijkheid.

Lijkt het jou nu ook leuk om wedstrijden te gaan fluiten in de F, E of misschien wel D-klasse? We kunnen altijd versterking gebruiken. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Dat kan bij Wilco Rijkenbarg (w.rijkenbarg@hotmail.com).