Open training en jongenstoernooi HV Grol


GROENLO – Wil jij wel eens proberen of handbal een leuke sport voor jou is? Dat kan! Vrijdag 6 maart houdt handbalvereniging Grol een open training voor alle jongens en meisjes van 5 t/m 10 jaar. Je bent, in sportkleding en met sportschoenen, welkom van 16.00 uur tot 17.00 uur in sporthal Den Elshof.

Om het jongenshandbal in Groenlo weer op de kaart te zetten, organiseert HV Grol ook een jongenstoernooi. Op zondag 15 maart, van 10.00 uur tot 13.00 uur, in sporthal Den Elshof. Alle jongens van 10 t/m 14 jaar mogen zich, in een team van 6 tot 8 personen of individueel, opgeven. Dit kan bij Beatrixstraat 36 of via de e-mail: handbaltoernooi@hvgrol.nl (Let op, op de posters en flyers staat per ongeluk een verkeerd e-mailadres. Wil je je opgave even opnieuw e-mailen indien je dit al naar het andere adres hebt gestuurd?)

Je gaat vooral veel bewegen, wedstrijdjes spelen, uitdagingen zoeken… Handbal is hot!

Hopelijk zien we je op een van de toernooien! Wil je op een ander moment kennismaken met handbal? Je mag altijd 4 trainingen gratis meedoen! Kijk op www.hvgrol.nl voor de trainingstijden.

Gepubliceerd op