23 april 2024
Home » Sport » Programma GHV

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Het winterseizoen zit er bijna op, a.s. zondag vissen we nog een wedstrijd in de Haven van Elburg, en dan kunnen we ons opmaken voor de “reguliere” competities en de open wedstrijden 2017 van de GHV.

Zondag 30 april beginnen de dame(s) en heren van de GHV aan de Grachtencompetitie.  De grachtencompetitie in 2016 was spannender dan ooit, tot op de laatste wedstrijd waren er meerde deelnemers die kans maakten op de titel welke uiteindelijk naar Steven Groot Severt is gegaan, op de voet gevolgd door Dinja Oosterholt en Toon Heinsman.  In 2016 wisten de deelnemers 2660 vissen te vangen met een totaal gewicht van 56 kilo, gaan we hier in overheen? De overige wedstrijden worden gevist op 28 mei, 11 juni, 3 september, 24 september en 8 oktober.

Naast de Grachtencompetitie organiseren we ook weer de IJsselCup. De eerste wedstrijd zal gevist worden zondag 21 mei. Net als bij de Grachtencompetitie kende deze competitie ook een spannend verloop, op de laatste dag werd deze beslist in het voordeel van Rene Molenveld met in zijn kielzog Remko Stöteler en op gepaste afstand Theo Wayerdink. Tijdens de afgelopen IJsselCup is er door de deelnemers in totaal 231 kilo vis gevangen, gaan we dit in 2017 overtreffen..?

De overige wedstrijden worden gevist op 25 juni, 27 augustus, 17 september, 1 oktober, 29 oktober en 5 november en zullen gevist worden aan de IJssel in Zutphen (Windmolens). Data en locaties zijn nog onder voorbehoud!

Meedoen aan de Grachtencompetitie of aan de IJsselCup, opgeven kan bij Henk Migchielsen en of Frank Bomers, maar het kan ook door een mail te sturen naar: grachtencompetitie@visseningroenlo.nl of naar IJsselCup@visseningroenlo.nl (of beiden).

Ook  organiseren we natuurlijk  weer twee mooie wedstrijden aan de Groenlose Grachten. De eerste Open wedstrijd is het Open Koppel, deze zal gevist worden op zaterdag 13 mei. Het inschrijven voor deze hoog aangeschreven wedstrijd start op 1 april, geen geintje. Inschrijven kan alleen via mail: openkoppel@visseningroenlo.nl. Je krijgt dan een automatische reply terug met instructies, zodra het inschrijfgeld overgemaakt is krijg je het inschrijfnummer, reglement en tijdstippen gemaild.

Meer informatie is terug te vinden op onze website: www.visseningroenlo.nl