Home » Groenlo » Scholder an Scholder met De Libero

Scholder an Scholder met De Libero

133

GROENLO – Vandaag, zaterdag 21 maart, wordt op het sportpark Den Elshof in Groenlo de ‘Derby van het Oosten’ gespeeld. Voor, tijdens en na de wedstrijd Grol – Longa ‘30 krijgen bezoekers de unieke kans om met de roemruchte Libero – bekend van de lokale krant – op de foto te gaan.

De actie is een initiatief van de mannen van de Pfeifer Challenge. Dit betekent dus dat de totale opbrengst naar KiKa gaat (Kinderen Kankervrij).

De twaalf mannen die op 28 en 29 augustus a.s. non-stop naar Parijs en terug naar Groenlo fietsen, hebben weer een geweldige actie op touw gezet om geld in te zamelen voor het goede doel Kika. Bezoekers aan de wedstrijd van het jaar: Grol – Longa ’30 kunnen met De Libero op de foto. Daarbij kunnen ze zich in een Longa- of Grol-tenue steken. De verwachting is dat zowel vanuit het blauw-witte als het oranje-witte kamp velen deze uitdaging aan zullen gaan.

Win een challenge-tenue!
De foto kan worden gemaakt door de fotograaf van de Pfeifer Challenge, maar ook door de bezoekers zelf. Met de foto kan vervolgens ook nog een origineel Pfeifer Challenge-wielertenue worden gewonnen. Hoe? Simpel! Word op Facebook vriend van de Pfeifer Challenge (als u dit nog niet bent), zet de foto op de tijdlijn en vergaar zoveel mogelijk likes van vrienden, familieleden en bekenden. Deelnemen aan de actie kost slechts vijf euro per persoon. De opbrengst gaat via de Challenge volledig naar KiKa (Kinderen Kankervrij).

facebook.com/pfeiferchallenge