Septembertoernooi HV Grol dames


GROENLO – Bij het jaarlijkse septembertoernooi speelden de dames van HV Grol tegen Artemis uit Doetinchem en de HV Huissen.

De eerste wedstrijd was tegen Artemis, HV Grol speelde fris en gretig, de verdediging stond goed en van daaruit werd snel omgeschakeld naar de aanval, dit resulteerde in mooie aanvallen met mooie doelpunten. Bij rust was het 9-4 in het voordeel van de Grolse dames, na rust ging het team goed door en bleef het spel bepalen. Aan het eind stond er een 18-8 score op het scorebord, een goed en gretig gespeelde wedstrijd met een fraaie overwinning.

Na een korte pauze volgde direct de volgende wedstrijd tegen HV Huissen , een fysiek sterk team. De dames van HV Grol merkten dat het hun 2e wedstrijd was en er slopen wat foutjes in de aanval waar Huissen goed van profiteerde. HV Grol bleef de 1e helft matig spelen en haalde lang niet het nivo van de vorige wedstrijd, de rust werd ingegaan met een 11-4 voorsprong voor HV Huissen. De 2e helft herstelde HV Grol zich enigszins door minder technische fouten te maken en de aanvallen wat langer uit te spelen, uiteindelijk werd het een 17-10 overwinning voor de gasten uit Huissen.

2 leerzame wedstrijden voor de dames van HV Grol in hun voorbereiding voor de competitie, de trainingen de komende weken benutten om het zelfvertrouwen op te krikken en enkele vaste patronen in te slijpen.
De laatste wedstrijd ging tussen HV Huissen en Artemis, welke werd gewonnen door HV Huissen met 19-8, zodat HV Huissen eerste werd en een wedstrijdbal mee naar huis mocht nemen.

Volgend weekend spelen de dames op zaterdag in Doetinchem 2 wedstrijden, wederom tegen Artemis en HVBS uit Bunschoten-Spakenburg, ook de dames A spelen daar een wedstrijd tegen HVBS, aanvang 18.00 uur.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.