19 april 2024
Home » Sport » Sterk verdedigend HV Grol wint in eigen sporthal

Sterk verdedigend HV Grol wint in eigen sporthal

188

GROENLO – Zaterdag 13 oktober speelde dames 2 van HV Grol een wedstrijd tegen Stormvogels dames 2 uit Haaksbergen. De wedstrijd begon moeizaam.

Hv Grol DS2 – Stormvogels DS2 (11-8)

GROENLO – Zaterdag 13 oktober speelde dames 2 van HV Grol een wedstrijd tegen Stormvogels dames 2 uit Haaksbergen. De wedstrijd begon moeizaam. Toch vielen de eerste vier doelpunten in het voordeel van Grol. Stormvogels vond het moeilijk om door de sterke verdediging van Grol heen te komen. Toch wisten ze een aantal gaten te vinden en een paar doelpunten te scoren. Hierdoor werd het 4-2. Voor rust werden er van beide kanten nog een aantal doelpunten ingegooid. Ruststand 6-4.

Tijdens de rust werden beide teams door de coaches op scherp gezet. Toch verliep de tweede helft moeizaam. Er werd hard gestreden door beide teams. Het duurde een paar minuten voordat er werd gescoord. Uiteindelijk wist Grol zich een weg door de verdediging van Stormvogels te vinden en hierdoor werden er een paar mooie doelpunten gescoord. De dames van Stormvogels probeerden terug te vechten en gingen meer wissels lopen. Dit resulteerde in een aantal fraaie doelpunten. Echter was het Grol die aan het langste eind trok en door het samen vechten en het goede keeperswerk van Kim de zege binnen sleepte. Eindstand 11-8. De dames hebben nu twee weken rust en kunnen ze zich voorbereiden op de thuiswedstrijd tegen Borhave DS 3.