Succesvolle Kings Cup in Drachten


Gepubliceerd op

Afgelopen zaterdag 1 december werd de tweede Internationale Kings Cup in Drachten georganiseerd door de Judo Kings uit Friesland. Dit toernooi heeft een iets andere opzet dan de meeste toernooien. Het toernooi was speciaal gespitst op de allerbeste judoka, alleen de nummer één won een prijs en niet zo maar een prijs. Elke winnaar van een gewichtsklasse wint €50,- en een Champions Belt. Ook Nippon Judo Achterhoek was aanwezig met een aantal wedstrijdjudoka’s. Het was de reis naar het hoge Noorden waard, bijna allemaal hebben ze een medaille weten te behalen.

Katja Kuznetsova uit Lichtenvoorde mocht de Champions Belt en het prijzengeld in ontvangst nemen. Het zilver ging naar Luuk van Nieuwland (Hengelo Gld) en Tycho Massop (Groenlo). Brons was voor de judoka’s Dave Massop (Groenlo), Fabienne Enklaar (Lochem), Isabelle Enklaar (Lochem) en Jaidy van der Horst (Lochem).

Volgende week zaterdag 8 december neemt Nippon Judo Achterhoek deel aan de Nederlandse Kampioenschappen teams -18 jaar. Zowel een dames- als een herenteam bestaande uit allemaal judoka’s van de eigen club zullen de mat betreden in de IISPA sporthal te Almelo.


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.