19 april 2024
Home » Thijs Lankheet jeugdkampioen GHV

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Op woensdagavond 29 augustus vond de prijsuitreiking plaats van de jeugdcompetitie van de Groenlose Hengelsport Vereniging. De kantine van de Grolse Boys was bijna te klein om alle ouders en kinderen te herbergen. Wat een mooie opkomst.

Voorzitterr Erik Mentink bedankte alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet gedurende de vier wedstrijden waarvan er drie zijn gevist in de vijver bij de Hartreize. De finale werd op 22 augustus gevist aan de stadsgracht. Helaas was de wedstrijd van 25 juli afgelast vanwege de extreme hitte en die is verplaatst naar 15 augustus. Al met al kan geconcludeerd worden dat de nieuwe opzet van de jeugdcompetitie meer dan geslaagd is en die volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen.

Prijzen
Voordat overgegaan werd naar de prijsuitreiking werden Rene, Jolanda en Bob Bomers van Hengelsportzaak Rene Bomers nog even in t zonnetje gezet voor het beschikbaar stellen van de bekertjes voor de kinderen. In totaal hebben 35 kinderen mee gedaan aan de jeugdcompetitie en met z’n allen wisten ze 2.284 vissen te vangen.

Uiteindelijk werd Thijs Lankheet kampioen met 329 vissen. Jesse Remmelink werd tweede met 189 vissen en goede derde was Qwin Hobe met 169 vissen. Nadat alle prijzen werden uitgereikt was er voor iedereen nog een hapje en een drankje. Kortom een zeer geslaagde prijsuitreiking.

Eindstand jeugdcompetitie 2018

  1. Thijs Lankheet – 329 vissen (kampioen)
  2. Jesse Remmelink – 189 vissen
  3. Qwin Hobe – 169 vissen
  4. Thijn Luttikholt – 134 vissen
  5. Jacco Hubers – 106 vissen
  6. Kees Habes – 105 vissen
  7. Yme te Kortschot – 100 vissen
  8. Job Wiegman – 91 vissen
  9. Jeltje te Kortschot – 84 vissen
  10. Tjarko Banten – 79 vissen