20 april 2024
Home » Sport » Toertocht verplaatst naar zondag 10 april

Toertocht verplaatst naar zondag 10 april

167

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

LICHTENVOORDE – De toertocht, die op zondag 6 maart zou plaatsvinden en door WTC de Keitrappers zou worden georganiseerd, gaat niet door. Dat heeft de toercommissie besloten omdat een groot gedeelte van de route gaat over particulier terrein, waar alleen op de dag van de tocht toestemming voor is. “Wanneer we de tocht nu door zouden laten gaan heeft dit zeer waarschijnlijk een negatieve invloed op de toekomstige medewerking van deze landeigenaren. Dit risico willen we niet nemen. Zonder toestemming van deze landeigenaren is het voor ons niet mogelijk dit soort tochten te organiseren”, aldus de toercommissie..

Ook de weersvoorspellingen voor het aanstaande weekend zijn slecht. “Dit heeft een negatieve invloed op het aantal deelnemers. Deelname van georganiseerde tochten door buurtverenigingen de afgelopen periode zijn hiervan het bewijs”, vertelt de toercommissie.

De toertocht is verplaatst naar zondag 10 april.