19 april 2024
Home » Sport » Toiletpapieractie Handbalvereniging Grol

Toiletpapieractie Handbalvereniging Grol

144

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – De toiletpapieractie van HV Grol uit Groenlo is wederom van start gegaan! Elk najaar gaan alle leden van de handbalvereniging langs de Grolse deuren om toiletpapier aan de man (of vrouw) te brengen.

De opbrengst van deze actie wordt vooral gebruikt voor nieuwe materialen en voor de trainers- en jeugdopleiding. Daarnaast wil HV Grol op deze manier jeugdleden betrekken bij de fondsenwerving voor de vereniging.

Dit jaar wordt het toiletpapier geleverd door HV Grol sponsor AH Wallerbosch en zullen de leden vanaf donderdag 29 september tot vrijdag 14 oktober bij u langs komen om bestellingen op te nemen.

Wij bieden 24 rollen Page toiletpapier aan voor € 7,50 per pak. U dient bij het plaatsen van de bestelling gelijk te betalen.

Op zaterdag 29 oktober komen de leden van HV Grol langs de deuren om de bestelde pakken toiletpapier bij u af te leveren.

U ziet ons vanaf 29 september met de bestellijsten en alvast hartelijk dank voor uw steun!