25 april 2024
Home » Groenlo » Uitstekende start voor Jongens 1

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GOOR – Afgelopen zondag 12 april hebben Tijmen, Colin, Lars en Jop weer hun tweede wedstrijd gewonnen, en dit keer uit tegen T.C. Mossendam in Goor met 1-5, nadat vorige week T.C.Haaksbergen met 6-0 naar huis werd gestuurd.

Dit keer in een voor dit team en begeleiding zeer gepaste auto van de Fam. Groot Kormelink werd dus afgereisd naar Goor. Daar werden we ontvangen door heren waarvan enkelen al flinke gezichts beharing hadden , en onze jongens daar al van onder indruk waren.
Maar op het veld waren de gastheren onder indruk van het Grolse spel , Jop begon de eerste singel met een 4-6 4-6 overwinning, en als tweede was Tijmen die zijn tegenstander wegspeelde met 0-6 0-6 .
Colin was als derde , en had een taaie klus aan zijn tegenstander en moest helaas zijn meerdere erkennen 6-3 6-1.

En als vierde was Lars ,hij begon stroef en verliest helaas de eerste set met 7-5 maar komt toch met 6-3 weer langszij waardoor er een derde set nodig was , de tegenstander was inmiddels tureluurs gedraaid en met 1-6 ging deze set naar Lars.

De dubbels Tijmen\Colin en Jop\Lars werden uiteindelijk simpel uitgespeeld, Waardoor wij met de winst 1-5 , in onze luxe mobiel via de Mc.Donalds terug richting Groenlo rijden.

Jeugdcompetitie
Woensdag groen jongens 1
2-4 verloren van meisjes Groenlo

Woensdag groen meisjes 1 team
Niet gespeeld

Woensdag groen meisjes team
4-2 gewonnen van jongens Groenlo

Zaterdag meisjes 1
4 – 2 verloren tegen het Harde

Zaterdag meisjes 2
5 1 gewonnen van de Mallumse Molen

Zondag jeugd landelijk meisjes 1
5 1 verloren uit tegen Drijvers uit Deventer

Zondag jeugd landelijk meisjes 2
4 2 gewonnen van MTV 65 uit Markelo

Zondag jeugd 4e klasse jongens
5 1 gewonnen