Home » Groenlo » Uitwedstrijd Grol – TVO Hengevelde

Uitwedstrijd Grol – TVO Hengevelde

167

Na een geslaagde winteractiviteit op vrijdag avond, dat voor velen tot in late uurtjes doorging, vertrokken de dames van Grol op zaterdagavond 3 maart richting Hengevelde. Onderweg werden er nog twee dames opgepikt in Delden, omdat de lappenmand bij dames 1 helaas flink gevuld is. Bij de thuiswedstrijd heeft TVO de punten in Groenlo achtergelaten. Ook vanavond waren de dames van Grol erop gebrand om de punten in eigen zak te steken. De wedstrijd ging in het begin gelijk op, zowel Grol als TVO wisten het doel te vinden. Het blijft spannend, ruststand 13-14 in het voordeel van Grol.

In de rust pepten de dames elkaar flink op, dit konden ze nog weleens gaan winnen! Schouders eronder en er samen voor gaan. Helaas gingen de dames van Grol niet goed van start en hier maakten de dames van TVO goed gebruik van waardoor ze uitliepen naar 16-15. Grol maakte hierop direct de gelijkmaker 16-16 en vanaf dit moment ging de knop om bij de dames van Grol en streden ze weer voor de 2 punten. Ze pakten de voorsprong van 19-21. De dames van Grol gingen lange aanvallen spelen zodat ze tijd wisten te winnen en de voorsprong wisten te behouden. Hierdoor liepen de dames uit naar 20-25, tevens de eindstand!

Aankomend weekend hebben de dames geen wedstrijd maar op zondag 18 maart om 13.00 uur staat de thuiswedstrijd tegen Bentelo dames 3. Bent u er ook bij?