Visplekken bij Brouwersnös voor het eerst in gebruik genomen

Deel dit bericht

“2e vakantieviswedstrijd”

Dinsdagavond 31 juli, zijn tijdens de tweede en laatste vakantieviswedstrijd, de visplekken bij BrouwersNös in gebruik genomen.  Tevens werd de wedstrijd gevist in een nog steeds blauwalgvrije stadsgracht.

Ook nu vonden veel vissers het te warm om te vissen en met twintig deelnemers kon de organisatie best tevreden zijn.

Nieuwe visplekken
De vangsten bij de nieuwe visplekken bij Brouwersnös vielen goed in de smaak en werd redelijk wat vis gevangen. Al stond er in het haventje maar 50 cm water en zat de lijn door de aanwezige wortels van de bomen, die er ooit stonden, geregeld vast. Het gehele waterpeil in de stadsgracht staat zeker 40 cm lager dan normaal door alsmaar voortdurende droogte. Over het algemeen werd er tijdens deze vakantiewedstrijd goed gevangen.

Uiteindelijk zat de winnaar op de nieuwe visplekken bij Brouwersnös. Daar zat Manfred Ubbink en hij wist zowaar een mooie karper te vangen. Samen met de andere vissen kwam zijn totaalgewicht op 1960 gram. Tweede werd Henk Bargerman met 1570 gram en goede derde was Leo Helmers met 1075 gram. Bij de jeugd was het Thijn Luttikholt die eerste werd met 350 gram. Al met al kan weer gesproken worden over weer twee geslaagde vakantieviswedstrijden.

Uitslag vakantiewedstrijd
1. Manfred Ubbink – 1.960 gram
2. Henk Bargerman – 1.570 gram
3. Leo Helmers – 1.075 gram
4. Gerrit Oosterholt – 1.010 gram
5. Richard Kox – 880 gram

Jeugd
1. Thijn Luttikholt – 350 gram
2. Jelmer te Braake – 185 gram

    Advertenties
    Deel dit bericht


    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.