VV Grol Dames 1 – DVO


GROENLO – Net geen winst, maar een fantastische pot voor V.V. Grol Ds1. Na twee mindere wedstrijden waren wij vastberaden om er afgelopen zaterdag een spectaculaire wedstrijd van te maken. We wisten wel dat het een zeer moeilijk wedstrijd ging worden tegen DVO dames 2. Bij de wedstrijd in Hengelo hebben wij DVO net verslagen met 3-2.

De eerste twee sets begonnen zeer moeizaam. We speelden zeer goed, maar door de kleine foutjes aan eigen kant hebben we deze laten liggen en allebei net verloren met 23-25 en 17-25.

De volgende sets waren zeer belangrijk om nog kans te maken op winst. In de derde set was DVO ingezakt en wisten wij onze kleine foutjes uit het spel te halen. Met mooie passes, harde aanvallen en tactische ballen wisten wij de set binnen te halen met 25-16.

De vierde set moest en zal gewonnen worden om de winst aan onze kant te houden. Deze set werd de punten om en om gewonnen. Op het laatst met een goede serve druk en verdediging wisten wij de set binnen te slepen met 26-24.

Na al vier vermoeiende sets kwam er ook nog een vijfde set aan. Het laatste beetje energie werd bij elkaar geschraapt en begonnen de set vol goede moet. Helaas, stonden we op een gegeven moment 7 punten achter op DVO. Stephanie kwam aan de serve en heeft ervoor gezorgd dat we weer gelijk kwamen te staan met DVO. Toch was aan het eind van de set het geluk aan de kant van DVO. Elke onmogelijke bal kregen ze over het net heen. Met het resultaat dat DVO deze set heeft gewonnen met 15-10.

Met een 2-3 verlies, maar een geweldige pot, kunnen we terugkijken op een fantastische wedstrijd. Aankomende zaterdag gaan we er weer op uit, deze keer in Schalkhaar tegen Avior ds3. Het is een eindje rijden, maar we hebben de aanmoediging zeker nodig om de 5 punten mee naar Groenlo te nemen.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.