VV Grol DS1 – SV Loil DS1 4-0 winst


Gepubliceerd op

GROENLO – Zaterdag 29 oktober was het voor VV Grol dames 1 weer tijd voor een wedstrijd. Deze keer tegen SV Loil dames 1. De dames van Grol staan met een mooie voorsprong op de 1e plaats in de poule, Loil daarin tegen op de 10e. Dat betekend voor Grol: punten pakken! Een 4-0 winst moest erin zitten.

Het snelle spel van Grol en de goede samenwerking kon Loil niet aan, de punten vlogen over het scorebord. Mooie aanvallen, goede serves en een prima pass. De eerste set werd hierdoor luid en duidelijk binnen gehaald. 1-0 voor, nog 3 sets te gaan. De tweede set verliep iets moeizamer, en al snel kwam Loil dichterbij. Grol was slordig en ze kwamen punten te kort. Gelukkig konden ze goed omschakelen en hebben ze met een paar knallende aanvallen de 2e set ook binnen gehaald. 2-0 voor, nog even doorzetten en de 5 punten zijn voor de dames van Grol.

De 3e set begon vlekkeloos, maar ook nu begon het trage spel van Loil de dames van Grol te pakken. Grol werd slordig en ook de serve van de dames ging fout. Het leek een verkeerde kant op te gaan. Maar al snel na een goede time-out herpakken de dames zich, en vechten ze zich naar de 25 punten. 3-0 voor! De winst is bijna binnen. Op naar de laatste set. De sfeer bij Grol werd meliger en er werd behoorlijk wat gelachen. Dit was goed, het liep lekker. Een paar fouten aan de kant van Grol maakte ze al snel weer serieus. Nog even doorpakken tot de 4-0. En dat liep goed, ook nu schoten de ballen bij Loil het veld in. Opnieuw 4-0 winst voor Grol Dames 1 met setstanden 25-15/25-20/25-16/25-17!

Grol Dames 1 heeft de 5 punten binnen gehaald en dat betekent dat ze nog steeds koploper zijn.

De volgende wedstrijd zal zijn zaterdag 5 november 2016 om 14.30 uur tegen Volga DS 2, te Gaanderen.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 12 november 2016 om 16.45 uur tegen Brevolk DS 1, te Groenlo.

Tot dan!