Home » Groenlo » VV Grol luidt 2015 in met recreatief volleybaltoernooi

VV Grol luidt 2015 in met recreatief volleybaltoernooi

211

GROENLO – Heb je het goede voornemen om in 2015 meer tijd door te brengen met gezellige mensen? Of vaker te bewegen? Sla dan twee vliegen in één klap door op zaterdag 3 januari met vrienden, collega’s, familie of buren mee te doen aan het Nieuwjaarstoernooi van volleybalvereniging Grol.

Voor jong en oud
“Na het succesvolle jubileumtoernooi in december 2013 vonden wij het hoog tijd voor een gezellig vervolg,” zegt Randy Keunekamp, één van de organisatoren. “Dus hebben we voor zaterdag 3 januari de zaal van Sportpark Den Elshof gereserveerd. We zullen ’s ochtends van 10.00 tot 12.00 beginnen met een vriendjes-en vriendinnetjestoernooi voor de jeugd tot 12 jaar. Meer informatie hierover zal binnenkort via de basisscholen worden verspreid.”

Gemengde teams
“In de middag van 3 januari, vanaf 12.30, hopen we weer net zoveel enthousiaste teams als vorig jaar te ontvangen. Het was toen erg gezellig, met name door de grote diversiteit aan teams. Zo waren er burenteams, vrienden en vriendinnen, collega’s en zelfs complete families die meededen, van jong tot oud,” herinnert Keunekamp zich. “Het enige dat we anders gaan doen dan vorig jaar is dat elk team minimaal 2 dames moet opstellen. Zo houden we het leuk voor iedereen. Ook mogen er maar maximaal 2 Nevobo spelers in het veld staan.”

Het nieuwe jaar inluiden
“Natuurlijk hopen we dat iedereen nog even blijft hangen na de prijsuitreiking en de verloting om 18.00, zodat we gezamenlijk het nieuwe jaar goed kunnen beginnen in de kantine van Sportpark Den Elshof.”

Meer informatie en inschrijfformulieren zijn via www.vvgrol.nl te downloaden.