Wederom winst voor V.V. Grol Ds1


Gepubliceerd op

GROENLO – Afgelopen zaterdag was het weer tijd om de winst aan onze kant te houden. We moesten tegen Dynamo Neede ds2. Grol had al eerder tegen dit team gespeeld en wist dat ze dit konden winnen. Na dat we vorige week een set hebben laten liggen, waren we deze keer zeer gemotiveerd om alle punten binnen te slepen.

De eerste set begon Grol sterk. Een sterke pass, een goede serve en harde aanvallen. Aan het begin kon Dynamo ons nog redelijk bijhouden, maar dit hield op nadat ze 10 punten hadden gehaald. Ze begonnen zwakker te worden en we stormden er overheen. We wonnen deze set met 25-11.

De tweede set was zeer belangrijk. Vorige week hadden we deze verloren en daarom waren we extra geconcentreerd om deze binnen te slepen. Dit hebben we ook zeker gedaan en deze set werd gewonnen met 25-12.

De volgende set was de beruchte derde set. We begonnen zwakker dan de twee vorige sets en stonden aan het begin een aantal punten achter. Na de time-out van onze coach Marjolein waren we weer gefocust en wederom wonnen we deze set met 25-14.

De laatste set waren we helemaal gefocust op de 4-0 overwinning die we graag wilden. Net zoals in de eerste set lukte alles. Het ging zelfs zo goed dat de tegenstanders nog geen 10 punten hebben gehaald. Deze set hebben we gewonnen met 25-7.

De 4-0 overwinning is dus een feit! Door deze overwinning staan we op de tweede plaats in de ranglijst, met evenveel punten als de nummer 1. Deze overwinning nemen wij volgende week mee naar Zevenaar waar we om 15.30 uur moeten spelen tegen Labyellov ds1. Om in de top mee te draaien hebben we zeker aanmoediging nodig, dus kom ons volgende week aanmoedigen!