19 april 2024
Home » Sport » Wedstrijd Pacelli A1 – Grol A1

GROENLO – Op zondag 16 oktober mochten de meiden van de A1 van HV Grol uit spelen tegen Pacelli in Zieuwent. Dit zijn altijd hele spannende wedstrijden.

Het begin was moeilijk, het team van HV Grol had na 5 minuten speeltijd al 4 doelpunten tegen gekregen. Toch gaven de meiden niet op, ze herpakten zich en vochten voor de punten. Zo liep het uiteindelijk een hele tijd gelijk op.

Met een ruststand van 8-7 in het voordeel van Grol begon het team gemotiveerd aan de tweede helft. Pacelli gaf zich echter niet zomaar gewonnen, na de rust kwam het team uit Zieuwent al snel met 3 doelpunten voor te staan. Dit liep naarmate de wedstrijd vorderde uit tot 8-12 in het voordeel van Pacelli, deze stand heeft een tijdje aangehouden. Het lukte de meiden van Grol niet meer om de achterstand in te halen, het team heeft uiteindelijk verloren met een stand van 12-17 in het voordeel van Pacelli.

Komt u ons een volgende keer weer aanmoedigen?