24 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslag Dames 2 HV Grol – HCW Winterswijk

Wedstrijdverslag Dames 2 HV Grol – HCW Winterswijk

162

GROENLO – Op zaterdag 3 december stond de wedstrijd tegen HCW Winterswijk op het programma, deze werd thuis gespeeld op sportpark Den Elshof.

In de eerste helft ging Grol vol energie van start. De verdediging zat goed dicht waardoor HCW moeilijk tot scoren kwam. Ook in de aanval lieten de dames zien wat ze kunnen, er werden mooie acties gemaakt waardoor er gescoord werd. De ruststand van 9-5 in het voordeel van Grol.

In de tweede helft kwamen de dames uit Groenlo echter maar moeilijk uit de startblokken. Het spelen op tempo werd minder en er werden cruciale fouten gemaakt waar HCW gretig gebruik van maakte, zij kwamen dan ook terug tot gelijke hoogte in score. Door goed samenspel kreeg Grol weer een kleine voorsprong en keepster Pascalle Zeeman wist zelfs twee belangrijkste penalty’s tegen te houden!

Ook A-jeugdspeelsters Kirsten Groot Zevers en Pien Pasman hadden een belangrijk aandel in deze wedstrijd. De eindstand is 17-15 geworden in het voordeel van Grol.
De komende maand gaan we flink trainen om nog beter terug te komen, we zien u graag bij één van onze wedstrijden in 2017!